Sedmý den tábora – 10. července

Televizní program – 10. července

Ředitel programu: Bobo-uš

Ráno jsme se rozdělily na dvojice a po tábořišti jsme na stanovištích plnily různé úkoly – zabalení balíku, zatloukání hřebíků, napnutí stanové plachty a další. Než jsme to stihly všechno obejít, byl už pro nás nachystaný oběd.

Po prodlouženém poledním klidu jsme potkaly Bleska McQueena, který s námi chtěl závodit. První byla prohlídka tratě, kde jsme dostali roadbook. Poté následoval první závod a to závod dvojic v kategorii světlušek a skautek. Po jeho zdárném doběhnutí nás čekala pauza na doplnění energie a výrobu závodních monopostů. Poslední a hlavní závod byl závod formulí na 3 kola. První ze závodnic měla za úkol řídit, ale měla zavázané oči, a druhé dvě byly navigátorky. 

Večer jsme si na ohýnku opekly buřty a sýry. Jako zákusek byly opečené marshmallowny. U ohně jsme zazpívaly písničky a zatancovaly si společný tanec.

V noci nás probudila Boo, abychom jí pomohly najít její kamarády z Příšerek s.r.o. Skautky hledaly samostatně a světlušky chodily po dvojicích. Když jsme je všechny nalezly, šly jsme do postele a Boo slíbila, že další den nebudeme mít rozcvičku.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *